SMTP Relay

E-mail is vandaag de dag een optimaal communicatiemiddel voor bedrijven wat betreft intern contact, maar ook voor contact met (potentiële) klanten.
Hierbij is het niet wenselijk dat dergelijke mailing de inbox van de ontvanger misloopt doordat deze bijvoorbeeld in de spam folder belandt, of geheel word geweigerd door de ontvangende mailserver.

Problemen met e-mail zijn vaak te wijten aan slecht geconfigureerde mailservers, of een slechte reputatie van mailservers doordat deze (bewust dan wel onbewust) spam verspreiden en op blacklists terecht komen.
Een goed voorbeeld van een dergelijke situatie is een gedeelde webserver van uw hostingleverancier waarbij een van uw 'buren' e-mails verstuurd welke bijdragen aan een slechte reputatie, waar u vervolgens de dupe van bent doordat uw legitieme e-mails niet meer goed aankomen.

Om bedrijven hiermee te kunnen helpen, hebben we een complete infrastructuur ingericht met als enige doel de ontvangst van e-mails te garanderen.
Hiervoor hebben we een netwerk met vele mailservers opgezet, waarbij de reputatie & activiteit van deze servers actief word gemonitord.
In geval van een afnemer welke onze diensten doelbewust misbruikt, kunnen we direct actie ondernemen en onderhouden we korte lijnen met ISP's. Middels deze strategie kunnen we u een delivery-rate van 97% garanderen.


De voordelen van SMTP Relay

Hoge delivery-rate van 97%
Geen onderhoud meer aan mailservers
Geen e-mails meer in de spam folder
Loop geen toekomstige klanten meer mis
Hulp van onze specialisten bij de configuratie


Kosten

De kosten voor het gebruik van onze mail infrastructuur zijn geheel afhankelijk van uw maandelijkse mail volume.
Om een prijs te kunnen bepalen willen we u vragen contact met ons op te nemen zodat we uw wensen kunnen bespreken.


Interesse?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw situatie te bespreken.
Dit kan via onderstaand formulier, via e-mail (info@rineco.nl) of telefonisch via 0412 - 79 65 21


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Emailadres:
Onderwerp:
Bericht:


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2024 Rineco ICT Diensten