Ontwikkeling van applicaties

Rineco ICT Diensten heeft zich in de loop der jaren weten te specialiseren op het gebied van applicatieontwikkeling om zo onze automatiseringsoplossingen te kunnen ondersteunen. Dit heeft het voordeel dat we u als klant een totaaloplossing kunnen bieden waarbij u één vast aanspreekpunt heeft voor uw vragen en wensen.


Maatwerk

Mensen denken vaak dat maatwerk oplossingen hoge kosten met zich meebrengen. Rineco verzorgt betaalbare maatwerk oplossingen welke zijn afgestemd op uw specifieke situatie, wat ons hierin verschillend maakt is dat we kijken welke specifieke functionaliteit nodig is voor uw organisatie waardoor we geen onnodige hoge kosten hoeven te maken.

Het grote voordeel van maatwerk software is dat specifieke functionaliteit of wensen erin kunnen worden verwerkt waardoor uw bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund. Hierbij is het mogelijk de software mee te laten groeien naar de vraag van uw organisatie, zo kunnen we maatwerk software te allen tijde naar uw wensen aanpassen en uitbreiden.


Webapplicaties

Er zijn verschillende soorten software welke ieder haar eigen voordelen en nadelen kennen. Rineco maakt de bewuste keuze om webapplicaties aan te bieden aan klanten. Webapplicaties zijn applicaties welke kunnen worden uitgevoerd vanaf elke locatie met een internetverbinding.

De belangrijkste reden waarom Rineco heeft gekozen om webapplicaties aan te bieden, is dat webapplicaties op elk device met een internetbrowser en een internetverbinding kan worden uitgevoerd, zo is er op elk platform exact dezelfde layout en functionaliteit beschikbaar. Ook hoeft de software niet te worden geinstalleerd op een device, maar kan deze vanaf elke internetbrowser worden aangeroepen.

Webapplicaties zijn ook ideaal wat betreft updates en uitbreidingen van de software, wijzigingen zullen namelijk direct worden aangebracht in de webapplicatie waardoor het manueel updaten van applicaties niet langer nodig is en iedereen op dezelfde stabiele versie kan werken.


Native apps

Naast webapplicaties bieden we in specifieke gevallen ook mobiele apps aan welke geschikt zijn voor smartphones en tablets. Een nadeel van webapplicaties op mobiele devices is dat er vaak geen gebruik kan worden gemaakt van specifieke functionaliteit van een device zoals bijvoorbeeld Bluetooth, NFC of GPS locatie.

Om deze functionaliteit van een device toch te kunnen benutten, is het ook mogelijk om een app te ontwikkelen welke kan worden geintegreerd met een webapplicatie. Door deze integratie is het mogelijk om een mobiele app te combineren met een webapplicatie zodat het mogelijk word om vanaf een internetbrowser toegang te krijgen tot dezelfde data.


Interesse?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw situatie te bespreken.
Dit kan via onderstaand formulier, via e-mail (info@rineco.nl) of telefonisch via 0412 - 79 65 21


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Emailadres:
Onderwerp:
Bericht:


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2024 Rineco ICT Diensten