Wie is Rineco?

Wie zijn wij?

Rineco ICT Diensten (kortweg: "Rineco") is een onafhankelijk ICT-dienstverlener met ruim 10 jaar ervaring in verschillende ICT infrastructuren, hostingoplossingen en softwareontwikkeling. Wij zijn een jong en flexibel bedrijf en groeien daarom mee met de behoeften van onze klanten. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit een deel advisering, alsmede het ontwerpen & implementeren van passende oplossingen.
Hiervoor zijn wij gespecialiseerd op verschillende gebieden binnen de ICT, denk hierbij aan de realisatie van (bedrijfs)netwerken, beheer van uw bestaande infrastructuur & uitbreiding hiervan, implementeren van hostingoplossingen, etc.

Rineco vind het belangrijk dat u als ondernemer uw tijd volledig kunt besteden aan het ondernemen. De zorg voor uw ICT omgeving nemen wij graag voor u uit handen zodat u zich volop bezig kunt houden met waar u goed in bent.


Wat is onze kracht?

Wij zullen altijd persoonlijk contact met u onderhouden om uw wensen en behoeften in kaart te brengen, vervolgens zorgen wij ervoor dat alles functioneert en blijven wij ook na de implementatie te allen tijde voor u klaarstaan.

Wij denken dat onze klanten het erg kunnen waarderen dat er altijd iemand klaarstaat om alle vragen te beantwoorden, hierbij zijn wij erg klant- en oplossingsgericht. Een ander punt is dat wij er alles aan doen om u een totaalpakket te kunnen bieden, het voordeel hiervan is dat u altijd 1 aanspreekpunt hebt in het geval van eventuele vragen en/of problemen. Ook hanteren we bij Rineco een transparante manier van werken waardoor het voor onze klanten erg inzichtelijk is wat we nu precies aan het doen zijn, wij zijn er 100% zeker van dat dit ook zeker de kwaliteit van onze diensten ten goede komt.


Service- en klantgericht
Grote betrokkenheid
Innovatief
Altijd de beste IT oplossing!


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2024 Rineco ICT Diensten