Bedrijfsnetwerken aanleggen en onderhouden

Uw bedrijfsnetwerk is het kloppend hart van uw organisatie. Zonder een goed werkend netwerk kunt u simpelweg geen optimaal gebruik maken van uw systemen. Juist door de toegenomen datastromen, is door de opmars van Cloud en VoIP Telefonie uw netwerk belangrijker dan ooit.

Een van de eisen van een goed netwerk zijn kwalitatief goede componenten binnen het netwerk. De samenstelling van deze componenten wordt zorgvuldig gekozen door te kijken naar de specifieke situatie en hierop de juiste keuzes te maken. De juiste samenstelling van producten en diensten zorgt voor de beste probleemoplossing en prijs-/kwaliteitverhouding. Door deze manier van werken kiezen wij voor de meest geschikte en duurzame oplossing, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de beschikbaarheid van uw netwerk.


Optimale Netwerkafstelling

Het configureren van het netwerk luistert nauw. Wanneer dit niet goed is gedaan kunt u allerlei problemen ervaren zoals haperende gesprekken, wegvallen van de verbinding met uw servers of Cloud dienst, trage verbindingen of een combinatie van bovenstaande zaken. Al met al vervelende en ongewenste verschijnselen die te voorkomen zijn.


Kosten

Wanneer u het inrichten van uw nieuwe bedrijfsnetwerk of het laten beheren van uw bestaande bedrijfsnetwerk over wilt laten aan Rineco ICT Diensten, kunnen we naar aanleiding van het bespreken van uw huidige situatie en uw wensen gaan kijken wat de beste oplossing in uw situatie zal zijn. Naar aanleiding hiervan kunnen we u een prijsopgave verstrekken.


Waarom kiezen voor Rineco ICT Diensten?

Ruime ervaring met het opzetten & beheren van bedrijfsnetwerken
Passende oplossing voor uw specifieke situatie
Optimaal gebruiksgemak
Beveiliging van uw bedrijfsgegevens


Interesse?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw situatie te bespreken.
Dit kan via onderstaand formulier, via e-mail (info@rineco.nl) of telefonisch via 0412 - 79 65 21


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Emailadres:
Onderwerp:
Bericht:


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2024 Rineco ICT Diensten