Onze Merken

Om in de behoeften van elke klant te kunnen voorzien leveren we een zeer uiteenlopend dienstenportfolio onder verschillende handelsnamen:


Rineco Automatisering Rineco Automatisering (kortweg “Rineco”) is de naam van ons hoofdmerk. De dienstverlening van Rineco is gericht op kleine- & middelgrote bedrijven met als doel deze volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Met ervaring in vele verschillende branches nemen we de meest uiteenlopende ICT vraagstukken uit handen.
Hostious Hostious biedt aantrekkelijke totaalpakketten voor domeinnamen, web- & mailhosting gericht op (startende) ondernemers. Hiermee heeft de ondernemer één vast aanspreekpunt en behoud deze maximale flexibiliteit om maandelijks haar pakket bij te stellen.

GA NAAR DE WEBSITE
Callity Callity voorziet ondernemers in een professionele & betrouwbare telefonie oplossing in de cloud. Hierdoor kan de ondernemer tegen lage tarieven gebruik maken van de uitgebreide functionaliteiten van een professionele telefooncentrale zoals een keuzemenu of CRM integratie, maar ook het integreren van mobiele telefoon(s) binnen de telefooncentrale behoort tot de mogelijkheden.

GA NAAR DE WEBSITE
SMS King SMS King voorziet haar klanten in een online SMS infrastructuur welke de mogelijkheid biedt om volledig geautomatiseerd SMS berichten te versturen en is hiermee zeer geschikt voor bijvoorbeeld het versturen van een verwachte aankomsttijd door vervoerders, statusupdates van bestellingen door webwinkels, of verstrekken van eenmalige inlogcodes voor Two Factor Authentication.

GA NAAR DE WEBSITE


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2022 Rineco Automatisering