Onze Merken

Omdat iedere klant haar eigen specifieke wensen kent, onderhouden wij verschillende merken om de uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te kunnen bedienen.


Rineco Automatisering Rineco Automatisering (kortweg “Rineco”) is de naam van ons hoofdmerk. De dienstverlening van Rineco is gericht op kleine- & middelgrote bedrijven met als doel deze volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Met ervaring in vele verschillende branches nemen we de meest uiteenlopende ICT vraagstukken uit handen.
Hostious Hostious biedt aantrekkelijke totaalpakketten voor domeinnamen, web- & mailhosting gericht op (startende) ondernemers. Hiermee heeft de ondernemer één vast aanspreekpunt en behoud deze maximale flexibiliteit om maandelijks haar pakket bij te stellen.

GA NAAR DE WEBSITE
Domeinvoordeel.com Domeinvoordeel.com levert een groot aantal verschillende domeinextensies tegen zeer scherpe tarieven. Ons tarievenmodel is gericht op grote afnemers en resellers, welke bij afname van grote aantallen domeinnamen worden beloond met de allerlaagste tarieven.

GA NAAR DE WEBSITE
Certistore Het belangrijkste doel van Certistore is om het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om de online business zo veilig mogelijk te laten verlopen. Hiervoor ontwikkelen we speciale tooling waarmee klanten zonder technische kennis hun website gemakkelijk kunnen voorzien van een SSL certificaat.

GA NAAR DE WEBSITE
Silion Silion voorziet haar klanten in een online SMS infrastructuur welke de mogelijkheid biedt om volledig geautomatiseerd SMS berichten te versturen en is hiermee zeer geschikt voor bijvoorbeeld het versturen van een verwachte aankomsttijd door vervoerders, statusupdates van bestellingen door webwinkels, of verstrekken van eenmalige inlogcodes voor Two Factor Authentication..

GA NAAR DE WEBSITE


Algemene Voorwaarden | © Copyright 2016-2019 Rineco Automatisering